Subaru actie Actie van Tuijp 6 Sterren Selectie
Historie
Autobedrijf Tuijp bestaat al sinds 1972. Opgericht als universeel autobedrijf, waarbij service vanaf het begin onze kracht was waar de klanten ons nog steeds om waarderen. In de loop der jaren is veel  kennis en ervaring opgedaan van alle merken. De BOVAG-lidmaatschap heeft altijd gezorgd voor zekerheid naar onze klanten. In 1984 is Autobedrijf Tuijp erkend dealer geworden van het Japanse merk Subaru.
 
Subaru
Subaru produceert al ruim vijftig jaar automobielen en is nu al meer dan 30 jaar actief in de Benelux. Het merk maakt deel uit van het wereldomvattende Fuji Heavy Industries Ltd, een concern dat zich niet alleen met de productie van auto's bezighoudt, maar ook met die van vliegtuigen, ruimtevaart middelen en speciale voertuigen. Kortom: Subaru is niet zo maar een merk.
 
Ga voor meer informatie over de laatste Subaru modellen naar de Tuijp-Suburu site: http://tuijp.subaru.nl
 
Sterk in elk merk
Autobedrijf Tuijp vertegenwoordigt niet enkel het Suburu-merk, maar is thuis in alle merken. Naast nieuwverkoop beschikken wij over een ruime occasionvoorraad. Variërend van velen merken en modellen en prijsklassen. Ook voor onderhoud kunt u naast Subaru met elk merk bij ons terecht. Staat uw occasion nog niet in onze voorraad, laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

rdw
bovag

   2024 Tuijp BV   |   Jisperweg 39-40   |   1464 NE Westbeemster   |   Tel 0299-690278   |   KvK: 36003625   |  
Realisatie: MSC